0 0
Read Time:3 Minute, 26 Second

Un scenariu stupefiant este lansat în prim plan de către portavocea SRI, vicepreședintele comisiei de resort a parlamentului, deputatul Ion Stan, prin intermediul unei declarații politice. Potrivit acestuia, MRU a fost adus la cîrma guvernului de către Băsescu la cererea unui consorțiu de companii americane, care au puternice interese economice la noi, inclusiv celebrele gaze de șist. După cum a declarat Ion Stan, pentru Inpolitics, declarația urmează să fie citită în plenul Senatului săptămîna viitoare, fiind depusă ieri în forma scrisă la secretariatul camerei respective.

 În luna februarie, imediat după desemnarea lui MRU premier, Inpolitics titra:

”Mutare servită  în plic de SUA și Israel: șeful SIE desemnat premier”.

 Iată că SRI confirmă azi, parțial, teoria de mai sus, prin intermediul deputatului PSD Ion Stan, cunoscut ca foarte apropiat de serviciul amintit în ultimul deceniu și principalul lansator de mesaje din partea acestuia.Atît doar că nu e vorba de politicieni americani, ci strict de afaceriști de peste ocean.

”Desemnarea sa ca prim-ministru a fost o “mutare în plic” primită de Traian Băsescu de la lobbyistul Lockheed Martin, Chevron, Gold Corporation, Roman Cooper etc. etc. acreditat pe lângă chiriaşul Palatului Cotroceni. Acesta, la rândul sau, înglodat în angajamente de trădare în favoarea protectorilor externi” afirmă vicepreședintele comisiei SRI.

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

 ”Deşi departe de mine gândul de a fi vreun fan de al Emil Boc, acesta a avut, în cele din urmă, şi o zvâcnire de conştiinţă, refuzând să se conformeze lobbyistului, iar acesta i-a ordonat debarcarea. În acest sens, Gabriel Oprea şi structurile speciale de informaţii şi diversiune avute în subordine, cu asistenţa agenţilor de operaţiuni psihologice speciale, acoperiţi la o adresă din strada Povernei, au pus în operă a doua “Revoluţie de iarnă” din Piaţa Universităţii. Cum de au scăpat scenariştii şi regizorii controlul evenimentelor? Au ales un prim-ministru de mucava. Un Pinocchio, cu apucături de domnişoară sadomasochistă, deprins la SIE cu tertipurile ieftine ale celor rataţi în ale spionajului, care l-au umflat cu alune şi îmbălsămat în whisky.

 Pe seama speranţelor învestite în această sugativă politică, avidă de putere, onoruri şi avere, Chevron i-a impus să contracteze creditele pentru acoperirea riscurilor de mediu, iar Roman Cooper i-a cerut o perioadă de graţie, în care să fie scutită de taxe şi impozite, plus o serie de garanţii şi alte facilităţi.

 În weekendul de 1 Mai, prim-ministrul cenzurat a fost convocat la Neptun. Oficial de Traian Băsescu, neoficial de lobbyistul anterior menţionat, prilej cu care Băsescu şi Ungureanu au fost sever reevaluaţi, ca elemente de sprijin al intereselor companiilor străine amintite, reamintindu-li-se că sunt pasibili de execuatare politică silită, fiecare după cât li s-a transferat în conturile ce pot fi imediat descărcate la zero” mai susține Stan.

Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Încă și mai spectaculos de atît, deputatul afirmă că, pe lîngă promovarea intereselor proprii, americanii l-au și recompensat, totodată, pe Ungureanu, pentru rolul avut în mușamalizarea scandalului Teo Peter, ucis, oficial, de un soldat american atașat ambasadei SUA la București.

 ”Autorul uciderii din culpă nu a fost soldatul american, ci fiul, minor şi beat la volanul bolidului, al primului demnitar al Ambasadei SUA la Bucureşti. Soldatul, protagonistul unei relaţii sexuale cu o minoră, fiica unui membru al Consulatului SUA, a fost determinat să preia fapta asupra sa. Dar, pentru asta, martorul cheie trebuia “să nu mai fie găsit”. Mihai Răzvan Ungureanu, de la cârma MAE şi a SIE, a făcut tot ce trebuia ca martorul să nu fie identificat şi prezent la proces, iar urmarea a fost nedovedirea, nu atât a acuzaţiilor, cât mai ales a persoanei care s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului”.

 Reamintim că, acum trei ani, Mihai Răzvan Ungureanu a fost acuzat public de un alt purtător de mesaje al SRI, col.Nicolae Ulieru, că ar fi agent al unui serviciu secret străin, dezvăluire rămasă, în mod straniu, fără niciun fel de consecințe pînă în ziua de azi. (Bogdan Tiberiu Iacob)

Sursă: www.inpolitics.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
100%

3 thoughts on “MRU, numit premier de companii americane cu interese în România

  1. bun, S R I, tine-o tot asa, bine ca ati schimbat macazul,era timpul,intram in alta lume
    pe care maleficii nu o mai pot contrloa

  2. […] Deputatul Stan a cerut, printre altele, implicarea urgentă a institu- ţiilor statului pentru a împiedica actul secesionist pus la cale de maghiari. El i-a cerut, evident fără scucces, prim-ministrului Tăriceanu să-i demită pe vicepremierul Marko Bela, dar şi pe ceilalţi demnitari implicaţi. În plus, a cerut serviciilor de informaţii „să investigheze posibilele legături de afaceri stabilite între actuali şi foşti membri ai Guvernului, începând din 1990 până în prezent, cu persoane din Ungaria a căror apartenenţă la securitatea maghiară – inclusiv sub acoperirea serviciului diplomatic îndeplinit în România – este fapt de notorietate, pentru a fi înlăturate sau, dimpotrivă, confirmate suspiciunile conform că- rora în numele unui astfel de interes comun, importante centre de decizie politicostatală au devenit vectori de influenţă şi acţiune împotriva Constituţiei României“.(MRU, numit premier de companii americane cu interese în România.) […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like