0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Avem placerea de a va informa ca, urmare a celor cinci proiecte morale dezvoltate din altruism, in succesiune, in perioada 2008-2018:

  1. “DECOD” – Obiectivul a fost prezentarea publica a unei decodificari a ceea ce este, pe baza a trei modele extrem de simple pentru Sistemul structurii sociale, pentru fiinta omeneasca si respectiv pentru tranzactiile dintre acestea, astfel incat sa fie eliminata iluzia si pentru a scoate in evidenta faptul ca preţul cel mai mare îl plăteşte veriga cea mai slabă in care exista copiii, tinta declarata spre care se orienteaza activitatea asociatiei.
  2. “RECOD D17P4/1 ACORDUL SCOLAR” – Acest proiect moral reprezinta o actiune care decurge din deductia D17P4/1 din DECOD. Obiectivul a fost determinarea includerii in Legea educatiei nationale a parteneriatului (individual) dintre parintii (tutorele legal)  elevului si institutia de invatamant ca parte a sistemului educativ, care la randul sau este parte a Statului, precum si definirea in norme de aplicare clare, a metodologiei si continutului cadru a documentului de parteneriat intre parintii (tutorele legal)  elevului si institutia de invatamant
  3. “ANALIZA CAUZEI RADACINA” – publicarea unei analize a cauzei radacina care a avut capabilitatea de a determina formalizarea Acordului scolar
  4. “RECOD D2P5/4 SUVERANITATEA PERMANENTA – VOTUL PERMANENT” – Acest proiect moral a dezvoltat deductia D2P5/4 din DECOD. Obiectivul precis este prezentarea publica a lipsei fundamentale din sistemul social, care determina printr-un sir de efecte negative insumate scaderea ireversibila a calitatii vietii copiilor, in special a celor neasistati social si proveniti din familii fara vizibilitate publica.
  5. “ANALIZA CULTURII ORGANIZATIONALE” – acest proiect a fost o analiza a caracterului culturii duplicitare de la nivel organizational

a fost uploadata Initiativa legislativa de revizuire a Constitutiei, in temeiul Legii nr. 189/1999 (**republicată**)(*actualizată*).

Acest proiect arata, prin extrapolare, cauza radacina a disfunctionalitatilor sistemului social din Romania, precum si solutia de tip actiune corectiva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like