0 0
Read Time:5 Minute, 18 Second

La mijlocul anilor 90, cartea colonelului american al Direcției Generale de Informații “Comitetul 300” a fost tradusă în limba rusă. Timp de 30 de ani, el a studiat mecanismele secrete ale guvernării mondiale și a ajuns la concluzia că procesele globale sunt conduse de cele mai bogate 300 de famili.

Acest “Comitet de 300” a ordonat în cei 70 de ani cea mai mare corporație de cercetare, cercetare și dezvoltare. Când s-au obținut rezultatele, sa dovedit că resursele naturale de pe pământ sunt foarte limitate. Și pentru o viață confortabilă pe resursele naturale ale pământului, doar 1 miliard de oameni vor fi suficienți. Apoi a fost elaborată teoria “Miliardei de Aur”. care “are dreptul” să rămână pe pământ de 100-150 de ani. Această “miliardă de aur” include populația Statelor Unite, Canada, Europa de Vest, Israel și Japonia. După cum înțelegeți, nici rușii, nici tătarii, nici multe alte popoare care locuiesc în țara noastră, în acest miliard nu au ajuns.

Asta a scris Allen Dulles despre el în acel moment. Director al CIA (publicat în abrevierea):

Alain Dulles (1893 – 1963) a lucrat în cadrul Agenției Centrale de Informații a Statelor Unite (CIA) de la înființarea sa în 1947. În anii 1942-1945 a condus investigații politice în Europa. Director al CIA, în perioada 1953-1961 – unul dintre organizatorii activităților de sabotaj de recunoaștere și spionaj împotriva URSS și a altor țări socialiste, ideologul Războiului Rece. În 1945, Alain Dulles a scris cartea “Reflecții asupra punerii în aplicare a doctrinei postbelice americane împotriva URSS”:

1. Creierul uman, conștiința oamenilor sunt capabile de schimbare. Semănând haos, vom înlocui imperceptibil valorile lor cu cele false și îi forțăm să creadă în aceste valori false.

Aceasta vizează activitățile legate de “reforma” educației și “sprijinul” științei.

Adică diseminarea ideilor, conceptelor de “societate liberă” prin crearea și finanțarea sistemelor educaționale, a școlilor, a presei “liberale” și a televiziunii.

2. Literatura, teatrele, cinema – totul va ilustra și va glorifica cele mai scăzute sentimente umane. Vom sprijini în orice fel artiștii așa-numiți care vor începe să implanteze și să bage în conștiința umană cultul de sex, violență, sadism, trădare – într-un cuvânt, orice imoralitate.

Ca rezultat, societatea în persoana organismelor sale legitime și legislative va pierde controlul asupra acestor sectoare. Acest lucru va crea condiții pentru transformarea civilizată a națiunii rusești, ceea ce implică pierderea identității sale și transformarea finală într-o anexă de resurse a “miliardului de aur”.

3. În guvernare, vom crea haos și confuzie.

Teoria

Vom fi invizibili, dar vom promova în mod activ și constant tirania oficialilor, mită, neprincipiată. Birocrația și birocrația vor fi ridicate la virtute. Onestitatea și decența vor fi batjocorite și nu vor fi necesare de nimeni, ele vor deveni o relicvă a trecutului.

Această sarcină este realizată de către direcția: formarea unei “societăți civile occidentale” pe baza ideologiei cosmopolite și liberale a drepturilor omului.

“Și doar câțiva, foarte puțini vor ghici sau chiar vor înțelege ce se întâmplă. Dar vom pune astfel de oameni într-o poziție neajutorată, vom face un râs, vom găsi o cale să îi defăimăm și să-i declarăm o mizerie a societății “.

Potrivit lui Kara-Murza, miliardele de aur consumă partea leului din toate resursele de pe planetă. Dacă cel puțin jumătate din omenire începe să consume resurse în aceeași sumă, evident că nu va fi suficient.

Ideea unor resurse limitate a apărut pentru prima oară în lucrările lui Thomas Malthus. El a prezis o criză globală datorită faptului că populația crește exponențial, iar industria resurselor – în aritmetică și va trebui epuizată în viitorul apropiat (malthusianism).

În secolul XX a existat o creștere multiplă a productivității în agricultură (cu toate că, datorită creșterii enorme a cheltuielilor de energie), a fost dezvoltat o mulțime de materiale noi, reduce nevoia de materii prime, ca urmare a progresului tehnologic și a redus consumul de materiale pentru acele industrii care înlocuiesc materiile prime naturale în sintetic nu a reușit. În același timp, a existat o creștere rapidă a rezervelor explorate de minerale. Cu toate acestea, la mijlocul secolului al XX-lea, a fost prezis vârful petrolului.

Potrivit soluționarea Kara-Murza, cu termenul „de aur de miliarde“ este în valoare de un, geopolitic, economic și cultural concept coerent clar: țările dezvoltate, menținerea populației sale la un nivel ridicat de consum, va fi politic, militar și economic măsuri pentru a menține restul lumii într-o stare de non-industrializate ca anexă brută zona de eliminare a deșeurilor periculoase și sursa de forță de muncă ieftină.

Conform așezării de Kara-Murza de Aur miliarde, ca un concept, ea implică manipularea conștiinței publice, pentru a salva „o creștere constantă“ în țările de aur miliarde – și în afara „fanere brute“ de posibilitatea de dezvoltare independentă, penetrarea independentă a pieței capitaliste de informații, tehnologice și posibilitățile financiare ale “lumii civilizate”.

În Rusia, echipamente deja importate cu bătălii, capsulele care vor fi implantate în mâna unei persoane. Despre persoana, toate informațiile prin sateliți și calculatorul principal care se află în munții Tibetului vor fi cunoscute. Omul va fi complet condus de sistemul antihrist din Statele Unite numit “Biliardul de Aur”. Oamenii vor crea boli cardiace sciatice și atacuri de inimă pentru a curăța pământul. Unele informații vor fi selectate pentru sclavie pentru ZM. Autoritățile vor avea ordin să dea bani pentru o înmormântare, astfel încât să nu creeze panică referitoare la climă și re-epuizare și apoi. Cei care acceptă sigiliul lui Antihrist vor accepta moartea veșnică și vor renunța la Dumnezeu. Biliardul de aur va include oficialii și superiorii acestui proiect, care vor lua și deja iau vaccinurile dezvoltate în laboratoare secrete. Pentru că aceste informații o pot ucide, în secret, să le dezvăluie. Toate acestea provin din America, care va ataca în curând chinezii împotriva Rusiei cu războiul. Pocăiți-vă și mergeți la Dumnezeu pentru a evita acest lucru. Acești instigatori sunt foarte fricoși de Isus Hristos, el va veni și va opri toată această rușine! Dumnezeu te salvează!

Sunt de acord cu tine! Dar nu te descuraja. Domnul va salva Rusia. Avem nevoie de foarte puțină odihnă, odihnă și Sfânta Împărtășanie, Împărtășanie și Comunică-ți copiii, vor crește pentru ai arăta pe toți! Și nu faceți avorturi și atunci Domnul ne va trimite o mulțime de Alexander Nevsky, care va ucide pe toți dușmanii noștri! Și nu este nevoie să vaccinați copiii că clasele conducătoare nu le fac copiilor lor!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like