0 0
Read Time:11 Minute, 45 Second

”KGB-ul olandez” AIVD, atac raider asupra României !

Iata ca desi Romania devenise pentru o buna perioada de timp si chiar mai este inca pe alocuri o adevarata ”Republica a Serviciilor”, puzderia de structuri informative care formeaza ”sistemul” se arata neputinicoase in fata unor adevarate ”agresiuni economice” ale unor state care, oricat de aliate ne-ar fi prin diverse organisme europene si internationale isi permit parca deja prea mult sa-si bage nasul in ciorba romaneasca. Si daca ani buni din exterior s-au apasat parghiile politice si cele ale Justitiei profitandu-se astfel din plin de servilismul vechilor garnituri de conducere ale structurilor contrainformative, iata ca de aceasta data asistam la o noua versiune de ”agresiune economica”, in fata careia serviciile romanesti s–au multumit pana acum doar sa o ”monitorizeze”. Iar pasivitatea structurilor era cu atat mai greu de inteles cu cat nu este vorba de deja acceptata ”colonizare” economica la care au recurs germanii de la BND si francezii de la DGSE.

La pronunțarea numelui Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst li se împleticește limba în gură până și inițiaților sistemului. Cei care însă oricum nu și-au bătut prea mult capul nici în trecut cu discretul serviciu secret olandez AIVD, fiind prea ocupați cu linsul clanțelor altor ambasade. Pentru securizarea funcțiilor pe care s-au cocoțat mai mult politic, decât operativ, bineînțeles. Și astfel, de ani de zile, greul operațiunii anti – AIVD a căzut pe umerii unei singure structuri contrainformative românești.

Portul Constanta

Pentru ca, de ceva vreme, Romania, cu toate serviciile ei secrete la un loc a ajuns pur si simplu sa fie umilita de serviciile secrete olandeze, ofiterii mai mult sau mai putin acoperiti ai AIVD – Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst facand ”iures informativ” prin tara noastra. Si cu toate ca toti ochii, incluisv ai multor politicieni, demnitari, dar chiar si  initiati ai sistemului sunt atintiti strict catre miscarile facute pe tabla de sah a Romaniei de catre cei de la DGSE si mai ales BND, care incearca sa-si pastreze influenta din ultima vreme in fata descinderii iminente a noilor reprezentanti ai agentiilor guvernamentale de pe axa Washington – Tel Aviv, iata ca principalul jucator ramane…AIVD-ul olandez!

Cea care pare a avea însă de îndeplinit o ”misiune pur și imposibilă”! ”Tupeul” AIVD în România fiind de departe cel mai ”obraznic”, cu mult chiar peste cel afișat de arogantele agenții guvernamentale americane sau BND-ul german. Iar de parcă nu ar fi fost de ajuns că în lipsa oricărei reacții a autorităților statului român- încă de la ultima încercare de ”rebeliune” a lui Traian Băsescu, dar care a fost rapid înăbușită de la Bruxelles- olandezii au construit o complexă rețea de presiune, acum este din nou alertă. Un raport contrainformativ de ultimă oră indicând că AIVD pregătește un nou ”iureș informativ” asupra României! Principala țintă a atacului raider pregătit cu puternic sprijin politic și un buget halucinant de mare fiind vechea obsesie a olandezilor : Portul Constanța!

Iar de această dată, după eșecul mai multor încercări de preluare ostilă, structura contrainformativă încearcă alertarea autorităților de la București, prin trimiterea unui nou ”plic galben” beneficiarilor legali. Unul în care scrie negru pe alb că Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst a fost însărcinat în secret de către guvernul olandez pentru a prelua o ”halcă” cât mai mare din viitorul pachet de acțiuni al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. Mai ales că Guvernul Cîțu a dat deja verde punerii ”pe tarabă” a Portului Constanța! Cel care se dovedește astfel un obiectiv strategic de securitate națională mai mult pentru Haga, decât pentru București!

”Coșmarul” Rob Bertholee!

Cel care, sub conducerea generalului locotenent Rob Bertholee a ajuns nu doar un actor important in domeniul intelligence din intreaga lume, dar a construit in Romania cu migala, ani de zile, ”capete de pod” folosite inclusiv la blocarea oricaror eforturi de evolutie a guvernelor de la Bucuresti, indiferent de culoarea politica a acestora, in structurile comune europene. Insa deja se pare ca, in sfarsit, le-a ajuns cutitul la os si structurilor contra-informative romanesti, care dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra tocmai ce lucreaza la un complet raport prin care sa avertizeze factorii decidenti de ”jocurile economice murdare” ale olandezilor. Cei care, dupa ce au pierdut ”batalia pentru Pireu” in fata chinezilor s-au baricadat acum pe linia ”Mangalia – Constanta”, cele doua porturi asupra carora se incearca adevarate atacuri de tip ”raider” pentru preluarea lor totala.

Legendarea atotinfluenței serviciilor secrete românești, fie ele și văzute dintr-o bună parte a sistemului doar ca simple anexe ale celor occidentale este puternic zguduită de cel mai mare coșmar din ultimii ani ai structurilor contrainformative. Și care nu este nici CIA, FBI, GRU, BND sau DGSE, ci AIVD! Singura precizare care ar mai putea îndulci ”pastila olandeză” înghițită de serviciile românești fiind recunoașterea internațională a faptului că, după venirea în fruntea sa a generalului locotenent Rob Bertholee, AIVD a ajuns un actor important în domeniul intelligence din întreaga lume. Iar una din obsesiile principale ale generalului Bertholee s-a dovedit a fi tocmai România. De fapt Portul Constanța! Atitudinea șefului AIVD fiind de altfel pe deplin de înțeles, cel puțin din punct de vedere profesional. Soarta Portului Rotterdam, încă principala poartă maritimă de intrare a mărfurilor în Spațiul Comunitar depinzând strict de cea a Portului Constanța!

Astfel că, ani de zile, Rob Bertholee a construit în România, cu o migală remarcabilă, ”capete de pod” folosite inclusiv la blocarea oricăror eforturi de evoluție a guvernelor de la București în structurile comunitare europene, indiferent de culoarea politică a acestora. Iar ”jocurile murdare” economice ale olandezilor, făcute penrtu salvarea supremației maritime a Portului Rotterdam le-a ajuns de mult ”la os” structurilor contrainformative românești. Încă de când, cu ceva vreme înainte de ”COLECTIV”, avertizaseră cu privire la detașarea în România a mai multor ofițeri sub acoperire ai AIVD-ului olandez. Cei care, de ceva vreme și-au făcut ”flotant” în Constanța. Deși iarna aceasta, mai ales în plină pandemie, chiar nu face din Portul Tomis drept cel mai atractiv obiectiv turistic al lumii… Iar teama este cu atât mai mare, cu cât de ceva ani AIVD și-a câștigat renumele de ”KGB-ul olandez”, din pricina metodelor agresive folosite în atingerea scopurilor propuse. Metode deja temute și prin care obișnuiesc să nu respecte regulile jocului nici măcar în propria țară, ca să nu mai vorbim de misiunile externe! De altfel, mai multe anchete ale Parlamentului de la Haga s-au axat tocmai pe ”spionajul total” și nelegal pe care AIVD l-ar fi exercitat împotriva unor politicieni și jurnaliști. Ca să nu mai vorbim de nenumăratele proteste ale altor Cancelarii occidentale adresate împotriva prea băgăreților agenți sub acoperire ai ”KGB-ului olandez”.

Napoli – Pireu – Mangalia

Totuși, primul mare eșec al AIVD a intervenit odată cu refuzul italienilor de a le preda ”managementul” Portului Napoli. Cel care astfel a devenit principala poartă de intrare în Spațiul Comunitar a mărfurilor ”Made in China”, în urma unor înțelegeri guvernamentale tacite. Și care prevedeau ca în schimbul unor sume modice față de taxele aplicate de inspectorii vamali care operează în Portul Rotterdam, companiile chinezești să își aducă marfa prin Napoli, respectând însă angajamentul că nu vor transporta droguri sau armament. Apoi, olandezii s-au bătut pe față pentru a cumpăra Portul grecesc Pireu, dar au pierdut tocmai în fața chinezilor! Ceea ce a reprezentat o nouă sursă de pierderi majore pentru olandezi. Iar ultima umilință a AIVD a fost înfrângerea definitivă, în altfel atât de mult hulita Justiție de la noi, a presiunilor DAMEN de a ”atârna” barem de contractul corvetelor, dacă tot l-au pierdut în fața Naval Group. Numai că, alertate de campania ”NAȚIONAL”, autoritățile române s-au mobilizat de această dată chiar pe ultima sută de metri, rezistând cu brio teribilelor presiuni exercitate de către AIVD prin deja identificatele ”cozi de topor” ale Ministerului Apărării Naționale și Direcției Generale de Informații a Armatei. Iar cum ”spoiala” corvetelor în Șantierul DAMEN de la Mangalia era văzut ca unpunct vital în planul olandezilor pentru a se forța apoi extinderea asupra ”obiectivului final”, frustrarea AIVD face ca bătălia pentru Constanța să fie de acum înainte și mai crâncenă! Mai ales că structura contrainformativă care se opune extinderii AIVD pleacă la drum cu handicapul deciziei Guvernului Cîțu de a permite vânzarea de acțiuni inclusiv la CNAPM.

BND, zid in jurul lui Iohannis

Pana la instalarea definitiva la Bucuresti a noii ”garnituri” republicane din agentiile guvernamentale americane, regulile continua sa le faca BND-ul german. Care a facut zid in jurul unui Klaus Iohannis care, desi nici macar spionajul german nu mai trage sperante ca poate fi ”reinventat” barem printr-o suspendare, cel putin nu iese din cuvantul consilierilor sai din umbra Berlinului. Asta in timp ce DGSE-ul francez pierde teren pe zi ce trece, dupa ”decaparea” oamenilor sai din sistem.

Lupta pentru corvete se da intre francezi si olandezi

Insa cum miza activitatii serviciilor secrete occidentale in Romania este pana la urma tot una strict economica, o ”infruntare” este deja inevitabila. Si dupa cum sustin sursele noastre, amanand deocamdata sa-si intreaca fortele cu puternicul BND german si ”coloana a cincea” a acestuia de la Palatul Cotroceni si din alte domenii strategice, AIVD-ul olandez incearca deja sa le ”dea la cap” francezilor. Iar prima confruntare ”pe viata si pe moarte” va fi cea pentru  atribuirea contractelor privind constructia corvetelor pentru Marina Militara romaneasca. Si care, dupa cateva amanari succesive a intrat in linie dreapta, olandezii  pe de o parte si francezii pe de alta facannd un lobby cu mult peste cutumele diplomatice pentru a forta mana guvernantilor de la Bucuresti.

Vor Constanta cu orice pret!

Asa cum rusii ar pierde cateva miliarde de euro anual daca un nou traseu al gazelor va strabate Romania, la fel si olandezii vor suferi ”daune totale” daca statul roman ar fi in stare sa puna in fruntea listei proiectelor nationale strategice modernizarea si extinderea Portului Constanta. Care, la pachet cu o eventuala intrare a tarii noastre in Spatiul Schengen aproape ca ar impinge Portul Rotterdam practic in ghearele falimentului, prin obligatoria ajustare a actualelor taxe halucinante pentru a putea face astfel fata concurentei romanesti. Astfel ca Portul Constanta a devenit practic prioritatea absoluta a serviciilor secrete olandeze, care multa vreme s-au multumit doar sa-l mentina intr-o situatie ambigua.

Agenti AIVD au fost identificati in Portul Turistic Tomis

Numai ca, dupa cum s-au trezit acum si structurile contrainformative romanesti, exista ”suspiciuni rezonabile” privind iminenta declansare a unei ample operatiuni cu sprijinul AIVD privind preluarea controlului asupra Portului Constanta! Si cum in acest sens santajul politic de la Bruxelles nu mai este suficient, serviciile romanesti se asteapta la ce este mai rau. Mai ales ca scenariul de lucru pe cat de ”negru” pe atat de realist luat in calcul prvede ca nu va mai exista si trecerea la ”next level” al investitiilor, olandezii nefiind interesati apoi sa investeasca in Constanta si sa-si faca astfel singuri concurenta. Iar ultimele miscari de la Santierul Naval din Mangalia sunt percepute doar ca o repetitie generala pentru fortarea preluarii controlului asupra unui Port Constanta pe care, in continuare, statul roman nu este in stare sa-l protejeze si sa-l transforme la randul sau intr-o amenintare reala pentru Olanda! Adica statul care, de la Basescu incoace, dupa cum au recunoscut-o si nenumarati alti lideri politici romani, reprezinta de ani buni ”inamicul public numarul unu” al Romaniei!

 

S-a bătut palma cu Gittenstein!

Se spune că deja olandezii au banii pregătiți pentru ca, prin intermediul trupelor de presiune ale AIVD să poată cumpăra cât mai multe din acțiunile pe care guvernul român intenționează să le scoată la vânzare. Acum, desigur că poziția statului român în acționariatul CNAPM pare una sigură, prin deținerea a 80% din acțiuni. Numai că nu trebuie uitat că restul de 20% aparține Fondului Proprietatea, acolo unde se spune că fostul ambasador al Statelro Unite ale Americii la București, Mark Gittenstein are o influență covârșitoare. Iar cum se pare că olandezii ar fi luat deja legătura cu acesta, preluarea a încă un pachet de acțiuni de la statul român va complica serios situația Portului Constanța. Mai ales că olandezii nu intenționează să îl cumpere sau să devină acționari majoritari, ci doar să îl poată destabiliza din interior, de fiecare dată când ”situația operativă” geo-strategică o va impune…

Dau drumul la raport?

Si daca AIVD nu este in niciun caz o ”vedeta” pentru publicul larg, trebuie remarcat ca, sub comanda generalului locotenent Rob Bertholee, serviciile secrete olandeze au ajuns, in doar cativa ani, unele dintre cele mai temute din lume. Dar si cele mai controversate, pentru metodele agresive prin care obisnuiesc sa nu respecte regulile jocului nici macar in propria tara, ca sa nu mai vorbim de misiunile externe. De altfel, mai multe anchete ale parlamentului olandez s-au axat pe ”spionajul total” si nelegal pe care AIVD l-ar fi exercitat impotriva unor politicieni si jurnalisti, ca sa nu mai vorbim ca alte state europene s-au aratat deja deranjate de mult prea ”bagaciosii” agenti de la AIVD. Iar astfel de exemple exista cu duiumul si in rapoartele contrainformative ale structurilor romanesti, care au monitorizat inclusiv actiunile ilegale ale unor diplomati aflati la post la Ambasada Olandei la Bucuresti. Si in toate aceste cazuri mizele au fost strict economice! Numai ca ”replicile” s-au limitat la cateva dezvaluiri ”pe persoana fizica”. De aceasta data insa, ”gheata” ar putea fi sparta si serviciile romanesti sa aiba o reactie rapida in fata noii ”agresiuni economice” olandeze, mai ales ca exista indicii ca ar fi vorba de operatiuni sprijinite de AIVD! Ar fi un nou pas pe anevoiosul drum al ”resetarii” activitatii serviciilor romanesti, dupa ce, dupa cum subliniam la sfarsitul anului trecut, in domeniul economic ofiterii de informatii au revenit la fisa constitutionala a postului si au sprijinit din nou capitalul autohton. Mai ales ca deja exista ”OK”-ul american pentru miscarea de ”rezistenta” impotriva operatiunilor AIVD, cunoscut in lume si drept ”KGB-ul olandez”…

 

Preluat din NATIONAL, autor Catalin Tache (2019-01-08) (2021-02-15)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “”KGB-ul olandez” AIVD, atac raider asupra României !

 1. KGB works with fundamentalist Islamist networks

  KGB works with fundamentalist Islamist networks

  You must also sponsor the independent press, Romanian TV Large and medium-sized newspapers, large Romanian TV are sold to the KGB.

  There are 1 million KGB spies in Romania. 10 million KGB informants.

  The President of Romania works for the KGB

  The Romanian Parliament works for the KGB

  The Romanian government works for the KGB

  Romanian censorship works for the KGB

  The KGB works with fundamentalist Islamist networks, providing them with protection, information, support, equipment, documents, weapons, money, the color of infiltration, even through Mafia networks.

  Mafia Networks (KGB mafia networks use corridors, drugs, human trafficking weapons, stolen cars, and to transport spies and terrorists.

  The KGB mafia network has 400 million members worldwide.

  And the heads of the KGB Mafia are 1 million KGB agents who help another 10 million collaborating informants and 1 million KGB agents to quickly infiltrate 20,000 / day in 12 hours in any country in the World.

  Former and current communist states collaborate with or are included in the KGB Mafia.

  KGB agents (SFB, GRU) from Romania Former Presidents who still have influence.

  How does this KGB Mafia work and what did they do (child seller, slave trade, organ seller, cigarettes, drugs, weapons, pedophilia, collaborator with Islamic terrorist networks, and the adsuction of Islamist students to school in Romania from where they will then goes to terrorist attacks in the EU and USA, even with Romanian documents)

  Ion Iliescu KGB agent Ilici agent

  Petre Roman agent KGB agent Fedor

  Traian Basescu agent KGB agent Petrov

  Emil Constantinescu agent KGB agent Aleksei

  Klaus Werner Iohannis agent KGB agent Dimitrov

  Gabriel Comanescu The head of the KGB in the Port of Constanta the head of the 33 security generals (KGB) supports Virgil Chitac the mayor of Constanta KGB agent (Member of the KGB + Drugs Network, Brazil, Costa Rica, Mexico, Afghanistan, Iran, Syria, in 2019 over 100,000 tons of drugs in packages of 1-2kg were found on the beaches on 400km, 270km Romanian coastline and 130km Bulgarian from over 100 containers fallen into the water following storms in Tulcea where Radar and Border Guardians disappeared at the time of practical traffic helped them how I always do it every day, 25% of the money from drugs goes to the election campaign (practically Romania is a KGB dictatorship).

  Virgil Chitac Mayor of Constanta KGB agent son of Mihai Chitac General KGB agent (GRU), and nephew of General KGB Military (GRU) Coldea, Bica, Udrea, Dragnea, Kioves, Sebastian Ghita agents KGB network

  Netherlands The Prince of the Netherlands married one of Putin’s daughters .

  The Netherlands bought the Port of Constanta on the Black Sea, the largest port, KGB operation, in fact the KGB bought it.

  Oil from Romania’s area of ​​influence was also bought by the KGB through Dutch intermediaries.

  The beach and the whole coastline are extended and bought by Dutch slaves, interposed by the KGB

  The Romanian Orthodox Church is the most secret and terrifying KGB structure,

  Theodosie Spagoveanu codenamed Macarov,

  Trafalet Patriarch codenamed Kirov, Kirila’s

  servant OMV and Raiffeisen are bought by the KGB through intermediaries.

  Kazakhstan bought Petromidia the largest refinery in Romania and exit at the Port of Midia Constanta,

  Kazakhstan is the best ally and member of the Russian federation, so also the KGB.

  Already the Republic of Kazastan, mounts statues in Constanta, the territory occupied by the KGB,

  I ordered the mayor of Constanta to move the statues to Medgidia, he had nowhere to go but also in Medgidia as a sign of national insult and sign of occupation and especially in Decebal Square,

  Practically the Americans abandoned us as in Vietnam, Korea, Afghanistan, and the occupied KGB.

  PSD Constanta, Stroie, Regia de Apa Judeteana, is led by KGB agent, the political trick from the Military Academy

  PSD + PDL are KGB agents

  Nicolae Ceausescu KGB agent (who then betrayed and fought against the KGB was executed by the KGB because he had pro-American and democratic views.)

  ………………………

  KGB works with fundamentalist Islamist networks

  Trebuie neaparat sa sponsorizati si presa independenta,TV din Romania Ziarele mari si medii,TV mari din Romania sunt vandute KGBului.

  In Romania sunt 1 milion de spioni KGB. 10 milioane de colaboratori informatori KGB.

  Presedintele Romaniei lucreaza pentru KGB
  Parlamentul Romaniei lucreaza pentru KGB
  Guvernul Romaniei lucreaza pentru KGB Cenzura din Romania lucreaza pentru KGB.
  KGB lucreaza cu retelele islamiste fundamentaliste, le ofera protectie,informati,sprijin,aparatura,documente,arme,bani, culoare de fuga infilrare , chiar prin retele Mafiote.

  Retele Mafiote(KGB utilizeaza mafia retelele culoarele , de droguri , arme trafic de persoane , masini furate, si pentru trasportul spionilor si teroristilor.

  Reteaua mafia KGB are 400 milioane membri in toata lumea.

  Iar sefi Mafiei KGB sunt ageni KGB 1 milion care ajuta ca alti 10 milioane de informatori colaboratori si 1 milion de agenti KGB sa se infiltreze rapid cate 20.000/zi in 12h in orice tara din Lume.

  Statele foste comuniste si actuale colaboreaza cu Mafia KGB sau sunt inclus in ea.

  Agenti KGB (SFB,GRU) din Romania

  Fosti Presedinti care au influienta si acum Cum functioneaza aceasta Mafie KGB si ce au facut ei (vanzator de copii, trafic de sclavi,vanzator de organe,tigari,drogui,arme,pedofilie, colaborator cu retele teroriste islamice, si adsucerea de studenti islamisti la scolarizare in Romania de unde apoi vor pleca la atacuri teroriste in UE si USA, chiar si cu acte romanesti)

  Ion Iliescu agent KGB agent Ilici

  Petre Roman agent KGB agent Fedor

  Traian Basescu agent KGB agent Petrov

  Emil Constantinescu agent KGB agent Aleksei

  Klaus Werner Iohannis agent KGB agent Dimitrov

  Gabriel Comănescu Seful KGB din Portul Constanta seful celor 33 generali securisti (KGB) il sustine pe Virgil Chitac.

  VIRGIL CHITAC Primarul Constantei agent KGB (Membrul Retelei Mazare KGB+Droguri, Brazilia,Costa Rica,Mexic, Afganistan,Iran,Siria, in 2019 pest 100.000 tone de droguri in pachete de 1-2kg s-au gasit pe plaje pe 400km , 270km litoral Romanesc si 130km Bulgaresc din peste 100 containere cazute in apa in urma furtuni la Tulcea unde Radarul si Graniceri au dispartut fix in momentul traficului practic ia favorizat ajutat cum fac mereu zilnic, 25% din banii din droguri se duc la campania electorala practic Romania este o dictatura KGB).

  Virgil Chitac Primarul Constantei agent KGB fiul lui Mihai Chitac General agent KGB(GRU), si nepotul Generalui Militaru KGB(GRU), Coldea, Bica, Udrea, Dragnea, Kioves, Sebastian Ghita agenti KGB reteaua Olanda.

  Printul Olandei s-a casatorit cu una din ficele lui Putin Olanda a cumparat Portul Constanta la Marea Neagra cel mai Mare Port, operatiune KGB, defapt KGB la cumparat.

  Petrolul din Zona de influienta a Romaniei la cumparat tot KGB prin intermediari Olandezi Plaja si tot litoraul este extins si cumparat de Olandezi sclavi, interpus

  KGB Biserica Ortodoxa Romana este cea mai secreta si terorifica structura KGB, Theodosie Spagoveanu cu nume de cod Macarov, Trafalet Patriarhul cu nume de cod Kirov, sluga lui Kirila.

  OMV si Raiffeisen sunt cumparate de KGB prin interpus Kazacstanul a cumparat Petromidia cea mai mare rafinari din Romania si iesire la Portul Midia Constanta, Kazastanul esate cel mai bun aliat si membru in federatia Rusa deci tot KGB.

  Deja Republica Kazastan, monteaza statui in Constanta teritoriul ocupat de KGB, am somat primarul Constantei sa mute statuile in Medgidia, nu a avut incotro dar si in Medgidia tot in semn de jignire national si semn de ocupatie KGB a montato pe blat ilegal chiar in centrul si mai ales in Piata Decebal.

  Practic Americani ne-au abandonat ca in Vietnam, Coreea, Afganistan, si KGB nea ocupat.

  PSD Constanta , Stroie, Regia de Apa Judeteana, este condusa de agent KGB, politrucul din Academiea Militara de Marina.

  PSD+PDL sunt agenti KGB

  Nicolae Ceausescu agent KGB (care apoi a tradat si luptat impotriva KGB a fost executat de KGB pentru ca avea vederi pro Americane si democratice.)
  …………………………………………………….

  You must also sponsor the independent press, Romanian TV Large and medium-sized newspapers, large Romanian TV are sold to the KGB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like