0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second
Informațiile prezentate în acest film documentar răstoarnă multe dintre teoriile pe care este construită istoria României. Filmul face parte dintr-un proiect mai amplu ce vizează recuperarea adevarului istoric iar acesta este primul pas hotărât!Așa după cum veți constata, dovezile științifice la care se face referire și argumentația bazată pe izvoare istorice autentice, aduc informații inedite și extrem de valoroase, capabile să determine o rescriere a istoriei acestui popor. Toate acestea sunt susținute de personalități și specialiști care merită cu adevarat să fie ascultați: General (rez.) dr. Mircea Chelaru (fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române), Dr. Napoleon Săvescu (director fondator al Dacia Revival International Society), General (rez.) Nicolae Spiroiu (fost Ministru al Apărării Naționale), Prof. dr. Mihai Popescu (Biblioteca Militară Natională), Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald (directorul Institutului de Biologie Umană al Universității din Hamburg, Germania), Dr. Georgeta Cardos (cercetator științific biolog specialist genetică – Institutul Victor Babeș), Prof. doctorand Sebastian Stănculescu (paleografie și antropologie culturală).

Rezultatele cercetărilor recente de paleogenetică realizate la Hamburg, Germania, pe oase și dinți din situri românești de acum 3000-5000 de ani, pun sub semnul întrebării teoriile pe care se bazează istoria.Este actuala populație a României continuatoarea populațiilor tracice și pretracice de acum 3000 – 5000 de ani? Suntem noi înrudiți genetic cu italienii? Iată doar două dintre multele întrebări tulburatoare la care acest film documentar dorește să răspundă cu argumente bine întemeiate. Recuperarea adevărului istoric este un demers indispensabil recuperării demnitații naționale. Dacii, “cei mai viteji și mai drepți dintre traci”, asteaptă să li se facă dreptate!

Surse:http://danielroxin.blogspot.com/2012/03/dacii-adevaruri-tulburatoare-film.html
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Dacii – Adevăruri tulburătoare

  1. Extrem de interesant documentarul, insa am o obiectie de facut – nu i.e.n si e.n.. denumiri atee si comuniste, ci i.d.C. si d.C. care sunt crestine. La urma urmei de numirile de e.n. si i.e.n. il au ca reper tot pe Cristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like