0 0
Read Time:6 Minute, 48 Second

În spatele omului politic Traian Băsescu stau alţii care îi asigură ,,succesul”, în schimbul unor importante avantaje. Cine sînt, cu adevărat, stăpînii lui Traian Băsescu, cine l-a propulsat în politică şi cine îl menţine în prim-planul vieţii politicii actuale, cine este, în fapt, cîştigătorul voturilor oferite de popor la alegerile din 2009? În prezent, sîntem conduşi de America, de FMI, Banca Mondială şi de NATO. Mizerie, foamete şi nesiguranţa zilei de mîine pentru cei mai mulţi dintre cetăţenii ţării – aceasta este România condusă de Traian Băsescu. Chiar dacă locatarul de la Palatul Cotroceni dă impresia unui om puternic, independent, hotărît, care nu depinde de nimeni şi de nimic şi ale cărui decizii nu sînt influenţate decît de Interesul Naţional, el face, de fapt, jocurile americanilor.

M.R. Ungureanu și Traian Băsescu
M.R. Ungureanu și Traian Băsescu

El este cel care s-a predat în lupta sa cu Serviciile Secrete şi cu sistemul ticăloşit. Prin numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu şi desemnarea unui guvern în care 90% dintre miniştrii propuşi, care au fost fie bursieri, fie angajaţi ai unor mari corporaţii americane în trecut, Traian Băsescu a cedat puterea în faţa intereselor geo-strategice economice şi militare ale Americii în România, în perspectiva războiului anunţat cu Iranul. De aceea, pe fondul neliniştii de la Moscova şi în ideea de a nu pierde un aliat fidel, SUA şi Israelul au dorit conservarea şi întărirea intereselor lor prin impunerea unui şef de spioni la cîrma executivă a Statului Român şi demararea cît mai rapidă a unor proiecte strategice americane în România. Se deschide, astfel, calea începerii exploatării de la Roşia Montană de către firma Gold Corporation, deţinută, în realitate, de Rich şi Sörös, precum şi a exploatării imediate şi masive de gaze şi petrol pe platoul continental al Mării Negre de către cunoscuta firmă petrolieră americană Exxon. Este posibil ca Traian Băsescu să aibă mai mulţi stăpîni, doar astfel s-ar putea explica uluiala care domneşte la Palatul Cotroceni şi în deciziile sale, instabilitatea sa politică, reevaluările sale ciudate, dictate de anumite interese. Există institute de sondare a opiniei publice sau analişti obedienţi, care pun aceste schimbări bruşte şi inconsecvente ale lui Traian Băsescu, considerat de unii ,,un animal politic”, pe seama ,,unor strategii complexe şi profund gândite”. Traian Băsescu este un manechin căruia îi este imposibil să îi împace pe toţi (interese străine şi interne divergente, lupte pe viaţă şi pe moarte, care nu ţin seama de nimeni şi de nimic). Pentru Traian Băsescu, numai datoriile României către creditori sînt prioritar şi trebuie plătite, pentru aceasta el garantînd cu viitorul cetăţenilor săi. Liniştea lui trebuie asigurată cu orice preţ, în joc fiind bunăstarea personală, a familiei şi a numeroasei sale camarile.

Unul dintre cei mai importanţi stăpîni ai lui Traian Băsescu sînt Serviciile Secrete, care ştiu totul despre trecutul său politic, făcîndu-l mai mult decît şantajabil. Dosarul său de Securitate, informaţiile legate de dispariţia Flotei sau cele legate de găinăriile fostului comandant de navă, care i-au permis acumularea unei averi impresionante după propriile declaraţii pînă în 89 îl fac vulnerabil, îl transformă într-un personaj puternic expus, obligîndu-l să ţină seama de interesele grupului restrîns de securişti care cunosc aceste detalii. La toate acestea adăugăm scandalurile în care Traian Băsescu însuşi, sau membri ai familiei sale, au fost implicaţi, şi care au fost rapid muşamalizate. Nu putem să uităm şi să nu aducem în discuţie rezultatele alegerilor cîştigate în Diaspora, precum şi acuzaţiile din presa neloială lui Traian Băsescu, la care acesta nu a răspuns, cum că SUA şi Serviciile controlate de acesta ar fi influenţat rezultatul final al alegerilor în favoarea partidului său de buzunar şi a persoanei sale. Aceste dosare pot fi utile cînd te aştepţi mai puţin. Frica şi pericolul de a fi trădat de un Serviciu Secret merită orice compromis. De aceea, Traian Băsescu acceptă instalarea la cîrma guvernului a şefului spionilor, Mihai Răzvan Ungureanu. Setea de putere şi de bani a lui Traian Băsescu se completează cu spaima că SUA vor scoate la lumină secrete întunecate din viaţa sa. Oricînd poate fi declanşată o adevărată urgie, care să pună capăt nu doar carierei sale, dar să îl trimită şi după gratii.

Conectat la Serviciile Secrete
Conectat la Serviciile Secrete

Personal, pe vremea cînd lucram în cadrul Misiunii diplomatice americane din România, am văzut pe cîţiva dintre consilierii săi, care făceau coadă acolo. Ei vorbeau despre slăbiciunea lui Traian Băsescu faţă de ,,sfaturile“ pe care le primeşte de la ,,Servicii“. În fapt, între Servicii şi preşedinte pare că există o adevărată colaborare, semn că, de voie sau de nevoie, ei se ascultă reciproc, în interesul comun. În situaţia politică actuală, cu oameni manifestînd în stradă, chiar şi talentul nativ al lui Traian Băsescu de a divide şi de a cuceri poate fi pus la îndoială, fără sprijinul Serviciilor Secrete autohtone şi al celor americane. În fapt, aceste Servicii Secrete sînt mult prea puternice şi mult prea numeroase pentru România, ele nerăspunzînd, practic, în faţa nimănui. Sfîrşitul politic al lui Traian Băsescu este imprevizibil, întrucît acesta şi-a asigurat liniştea şi prosperitatea acţionînd după cum i se dicta. Viitorul politic al ţării este sumbru cu un guvern din umbră, condus de şeful spionilor. De aceea, pentru a se evita ce e mai rău pentru România, Traian Băsescu trebuie suspendat! Silviu Crăescu

Virgil Măgureanu
Virgil Măgureanu

Virgil Măgureanu i-a cerut lui Traian Băsescu  să-l schimbe sau să-l trîntească în Parlament, pe Mihai Răzvan Ungureanu, pe motiv că acesta e lacheul agentului C.I.A. Ackerman Spencer!

Virgil Măgureanu l-a avertizat pe Traian Băsescu că nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu este o imensă gafă politică, pe care o va regreta, imediat ce acesta va fi instalat premier. Conform unor surse de la Palatul Cotroceni, marţi seara, la orele 23, aflat la Vila Lac 2, în compania lui Sebastian Lăzăroiu, Traian Băsescu a avut o discuţie, foarte lungă, cu Virgil Măgureanu, prin intermediul telefonului special deţinut de Sebastian Lăzăroiu. În mod concret, Şarpele cu Ochelari l-a dojenit, ba chiar l-a certat pe Traian Basescu aproape o jumătate de oră, timp în care a încercat să-l convingă să retragă nominalizarea lui Ungureanu şi să reia negocierile cu americanii, ori să îi pregătească invalidarea de către Parlament. Fostul director al SRI i-a spus modestului agent de la Anvers că are informaţii, din SUA, conform cărora Mihai Răzvan Ungureanu primeşte ordine de la şeful operaţiunilor CIA pentru Europa de Est, Spencer Ackerman, căruia îi dă raportul, iar cu prima ocazie, în care dispoziţiile Palatului Cotroceni vor intra în contradicţie cu planurile americanilor, el va deveni ceea ce a fost Tăriceanu pentru Băsescu.

Guvernul marionetă
Guvernul marionetă

Totodată, Măgureanu l-a mai avertizat pe Traian Băsescu că, prin acceptarea nominalizării unor miniştri anonimi şi incapabili să facă faţă funcţiei, a căzut într-o capcană, pentru că, în scurt timp, aceştia vor deveni marionete în mîna americanilor şi nu păpuşile lui, aşa cum crede în acest moment. Am mai aflat că, deşi este un personaj incomod, individul a lucrat sub acoperirea de ataşat cultural la Ambasada SUA din Georgia – în acea perioadă, nu întîmplător, necoptul preşedinte de la Tbilisi, Mihail Saakaşvilli, a provocat o agresiune stupidă, împotriva Rusiei, după care a fost fugărit pe străzile Capitalei, fiind în pericol să fie asasinat. Şi încă ceva: Spencer Ackerman se simte cel mai bine într-o altă zonă portocalie“, Ucraina.

Spencer Ackerman
Spencer Ackerman

* * * Cine este acest Spencer Ackerman? E posibil ca, după nume, să fie evreu. A lucrat la ziarul The New Republic“, din SUA, în perioada 2002-2006. A fost dat afară pentru insubordonare. A intrat în atenţia FBI, care l-a cercetat, mai ales că el a publicat mai multe articole despre 11 septembrie 2001, în publicaţia World Wired“. Ulterior, şi-a deschis mai multe bloguri: Ackerman“, Danger Room“ (Camera Pericol“) ş. a. E cunoscut ca un critic al Administraţiei Obama. În mod sigur, Virgil Măgureanu ştie mai multe. Lucrurile se complică.

Sursă: Blogosferă

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Cine este în spatele lui Traian Băsescu!?!

    1. Articolul integral pe blguol ambasadorulu Harris Share this:FacebookTwitterEmailLinkedInStumbleUponLike this:LikeBe the first to like this post. Tagged: Blogosfera, Europa 2012, Eveniment, UK Anglia Posted in: 2012 Europa, Blogosfera, Comentariu, UK Anglia Ştiri Europene – 9 februarie / “spre un nou război al Malvinelor? ” Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like