0 0
Read Time:14 Minute, 15 Second

Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

O dezvăluire cu adevărat bombă, pentru întreaga umanitate, a avut loc pe 10 ianuarie 2022 în Statele Unite. Sinteza, în reportajul uimitor realizat de Project Veritas, pe care vă invităm să-l urmăriți aici, înaintea prezentării cu lux de amănunte a celei mai oribile și criminale afaceri a acestui secol (până acum cel puțin): MINCIUNA COVID.

Ancheta și documentele militare obținute de Project Veritas relevă că virusul SARS-COV-2 a fost conceput în Laboratoarele de la Wuhan cu finanțare asigurată din SUA de dr. Anthony Fauci, eminența cenușie a pandemiei planetare.

În plus, aflăm și două ticăloșii înfiorătoare: în 2020, responsabilii de toată această afacere sângeroasă ȘTIAU că IVERMECTINA și HIDROXICLOROCHINA sunt medicamentele care salvează de infecția cu SARS-COV-2. Și tot atunci, conform documentelor secrete expuse, se știa că UN VACCIN cu ARNm este INEFICIENT pentru tratarea bolii generate de virusul DIN LABORATOR.

Mai întâi filmul și apoi toate explicațiile și documentele posibile adunate de ActiveNews, mai jos:

Vremea javrelor

În octombrie 2020, o figură ștersă tipic securistoidă, cu răsunătorul nume de baltă Alina Bârgăoanu, subalterna unui fost țuțăr de la Era Socialistă, Paul Dobrescu, combinați într-un ONG cu fonduri guvernamentale supervizat de SNSPA, cu denumirea pompoasă de Eurocomunicare, introduce site-ul ActiveNews pe o listă neagră de autori de „fake-news”. Motivul? Îndrăznisem să ridicăm problema originii virusului SARS-COV-2, publicând un articol pur informativ, a cărui sursă originală nici un om, fie el și cu un singur neuron, nu ar fi avut de ce să o conteste, cu condiția să nu fie complet idiot sau plătit de partea adversă sursei folosite de noi în materialul acuzat de „fake news”. Este vorba de articolul  “Serviciile de informații americane susțin că virusul Covid-19 nu este făcut de om, dar admit că ar fi putut scăpa din laboratorul din Wuhan”, publicat la 1.05.2020, și care avea ca sursă un Comunicat Oficial al Comunității de Informații a Statelor Unite ale Americii.

Marți, 11 ianuarie 2022, Anthony Fauci, coordonatorul plandemiei din Statele Unite, a fost interogat de senatori americani într-o audiere specială cu privire la originea virusului ucigaș, după că jurnaliștii temerari de la Project Veritas – Proiect Adevărul, despre care ActiveNews a scris adeseori, au dezvăluit un fost Raport secret al Agenției pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării, faimoasa DARPA, pentru inițiați, aflată sub umbrela Ministerului Apărării SUA, din care reiese că asociatul lui Fauci de la EcoHealth Alliance, Peter Daszak, a încercat să creeze acest virus, ca o componentă a unui vaccin, din 2018.

Pentru aceasta solicita un grant de 14.209.245 de dolari. DARPA l-a refuzat, pentru că, analizând proiectul, prin Biroul său de Biotehnologie, a ajuns la concluzia că riscurile de securitate sunt mult prea mari, cu alte cuvinte că este prea periculos pentru umanitate. DARPA este o agenție însărcinată cu facilitarea cercetării în domeniul tehnologiei cu potențiale aplicații militare. Cercetările ei sunt de domeniul fantasticului.

Respins, Daszak s-a îndreptat spre Institutul Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) și Institutul Național de Sănătate (NIH), respectiv către Fauci. Care l-a aprobat. Cercetările au început la Wuhan, în colaborare cu China.

EcoHealth Alliance susținea că prin crearea virusului și apoi a vaccinului ar putea ajuta militarii americani dispuși în zonele din Asia unde pot contracta virusuri similare.

În momentul declanșării epidemiei de coronavirus prin presupusa scurgere din laboratoarele de la Wuhan, toți cei implicați, în frunte cu Fauci, au stabilit să acopere afacerea, să îngroape adânc datele și să îndrepte presa și publicul spre teoria – falsă – a infectării „naturale” de la lilieci. Oroarea care a urmat, o cunoașteți.

Fauci a mințit Congresul, un delict federal, și este pasibil de închisoare. Ieri, la noua audiere, când, de data aceasta, senatorii au stat cu documentele pe masă,

Fauci a mințit din nou că nu avea cunoștință despre acest proiect.

Diferența este că de data aceasta mâinile îi tremurau sever, incontrolabilVIDEO:

Tot ieri, Comitetul de anchetă al Congresului SUA a cerut explicații oficiale, detaliate și pe puncte, oferind dovezile în cauză, de la Ministerul Sănătății SUA, privind datele experimentului și afacerea finanțării respinse din motive de securitate de Ministerul Apărării – instituția supremă însărcinată cu apărarea SUA – dar acceptate de instituțiile subordonate Ministerului, prin dr. Fauci. ActiveNews are scrisoarea Comitetului, Congresului SUA și o publicăm mai jos, tradusă și în original.

„Am făcut publice e-mailuri inedite care arată că Dr. Fauci ar fi putut ascunde informații despre #COVID19 provenind din laboratorul Wuhan și a minimalizat în mod intenționat teoria scurgerii de informații din laborator.”, a afirmat public Comitetul republican. 

Documentele obținute de jurnaliștii Project Veritas din adâncurile sistemului de intelligence al SUA sunt ULUITOARE.

Dr. Robert Malone, apreciatul savant, intervievat ieri de Steve Bannon, afirmă că importanța acestor documente este covârșitoare la nivel planetar, pentru că dezvăluie cum originea și impactul acestui virus asupra a milioane și milioane de oameni a fost ascuns deliberat (video în bază).

În înregistrare video publicată luni seară, directorul executiv al Project Veritas, James O’Keefe, a pus o întrebare fundamentală către DARPA:

„Cine de la DARPA a luat decizia de a îngropa Raportul original? Ar fi putut trage semnale de alarmă către Pentagon, Casa Albă sau Congres, ceea ce ar fi putut preveni această întreagă pandemie care a dus la moartea a 5,4 milioane de oameni din întreaga lume și a provocat multă durere și suferință multor alte milioane de oameni.”

MINCIUNA

De la începutul pandemiei COVID-19, directorul NIAID, Anthony Fauci, și directorul NIH, Francis Collins, au denunțat teoria conform căreia virusul ar fi scăpat de la Institutul de Virusologie din Wuhan ca fiind o „teorie a conspirației”.

În martie 2020, Collins a declarat că afirmațiile conform cărora COVID-19 a fost creat într-un laborator erau “scandaloase”, scriu colegii americani reacționari. El a indicat un nou studiu care “demontează astfel de afirmații, oferind dovezi științifice că acest nou coronavirus a apărut în mod natural”. Cu toate acestea, unul dintre autorii studiului, Kristian Anderson, l-a informat anterior pe Fauci că unele caracteristici ale virusului “par a fi fost create prin inginerie”.

Ca să nu se lase mai prejos, în mai 2020, Fauci a declarat pentru National Geographic că acest virus “nu ar fi putut fi manipulat în mod artificial sau deliberat”Nu ar fi putut. El nu a lăsat loc de îndoială:

Tot ceea ce ține de evoluția în trepte de-a lungul timpului indică cu tărie că [acest virus] a evoluat în natură și apoi a sărit specii

Ieri, congresmenii republicani au publicat e-mailuri care dezvăluie că oameni de știință și cercetători – oameni care cu siguranță nu sunt adepți ai teoriei conspirației – i-au informat pe Fauci și Collins despre convingerea lor că virusul a fost creat de om.

Notele de la o teleconferință din 1 februarie 2020 au fost transmise lui Fauci și Collins pe 2 februarie 2020. În e-mail-urile obținute se arată cum Fauci pune presiuni pentru ascunderea datelor legate de cerecetările de la Wuhan și impunerea teoriei „origini naturale” a virusului.

AFACEREA

Potrivit documentelor descoperite de Project Veritas, EcoHealth Alliance, colaboratoare cunoscută a Institutului lui Fauci (NIH), a abordat Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării (DARPA) în martie 2018, căutând să finanțeze Proiectul DEFUSE – o inițiativă de a efectua cercetări privind câștigarea funcției coronavirusurilor de la lilieci (gain of function – GoF, este un tip de cercetare care conferă unui organism o nouă proprietate sau îmbunătățește una existentă. Organismul poate fi un virus, o bacterie, o ciupercă, un rozător, o pasăre, un pește sau orice altceva care poate fi manipulat experimental – conform virology.ws).

Potrivit Project Veritas, din motive de siguranță și deoarece propunerea încălca un Moratoriu strict privind cercetarea prin GoF, aceasta a fost respinsă de DARPA. Dar, aceasta a fost preluată sub bagheta lui Fauci.

“Potrivit documentelor, NIAID, sub conducerea doctorului Fauci, a continuat cercetarea la laboratorul de virusologie Wuhan din China și în alte câteva locații din SUA”, relatează The Post Millennial.


Documentele militare despre GoF contrazic mărturia făcută de Fauci sub jurământ. ActiveNews publică toate documente de la Project Veritas în baza articolului.


Raportul principal privind propunerea EcoHealth Alliance s-a scurs pe internet în urmă cu câteva luni, însă acesta a rămas neverificat până în prezent. Project Veritas a obținut un raport separat adresat Inspectorului General al Departamentului Apărării, scris de maiorul din cadrul Corpului de Infanterie Marină al SUA, Joseph Murphy, un fost membru DARPA.
“Propunerea nu menționează și nu evaluează riscurile potențiale ale cercetărilor de tip Gain of Function (GoF)”, este un citat direct din scrisoarea de respingere a DARPA.
Project Veritas a contactat DARPA pentru a obține un comentariu cu privire la documentele ascunse și a vorbit cu șeful departamentului de comunicare, Jared Adams, care a spus: “Nu mi se pare normal”, atunci când a fost întrebat despre modul în care au fost îngropate documentele.
Documente extraordinare obținute de Project Veritas sunt referitoare la originile COVID-19, la experimentul GoF, la vaccinuri, la potențiale tratamente care au fost suprimate și la efortul guvernului de a ascunde toate acestea.
Documentele în cauză provin dintr-un Raport al Agenției pentru Proiecte de Cercetare Avansată a Apărării, mai bine cunoscută sub numele de DARPA, care au fost ascunse într-o unitate electronică strict secretă, mai afirmă Project Veritas.

Raportul maiorului Murphy prezintă cu îngrijorare tot ceea ce se întâmplă în cadrul programul mai amplu COVID-19, ascunderea documentelor legate de cercetările de la Wuhan cât și suprimarea unor medicamente curative, precum Ivermectina – despre care se afirmă că este funcționează benefic în toate fazele bolii – și Hidroxiclorochina. DOCUMENT:

De asemenea, se fac referiri la eficacitatea redusă a vaccinurile cu ARNm, ceea ce arată că autoritățile americane – și cel mai probabil nu numai ele – au știut că toată afacerea de zeci de miliarde de euro a companiilor vacciniste este o făcătură. DOCUMENT:

Scrisoarea membrilor Congresului către Ministerul Sănătății SUA

11 ianuarie 2022
Onorabilul Xavier Becerra
Secretar
Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA
200 Independence Ave., SW
Washington, D.C. 20201

Stimate domnule secretar Becerra

Vă scriem pentru a solicita o transcriere cu Dr. Anthony Fauci, director, U.S. National National National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID). Un extras din e-mailurile pe care le facem publice astăzi (a se vedea Anexa I alăturată) dezvăluie că Dr. Fauci a fost avertizat de două lucruri:

(1) potențialul ca COVID-19 să se fi scurs de la Institutul de Virusologie Wuhan (WIV) și

(2) posibilitatea ca virusul să fi fost manipulat genetic în mod intenționat.

Este imperativ să investigăm dacă acest informație a fost transmisă către restul guvernului și dacă această informație ar fi ar fi schimbat răspunsul Statelor Unite la pandemie.

În ciuda faptului că Dr. Fauci a susținut contrariul în mai multe rânduri, el era, de fapt, conștient de existența unei relații financiare dintre NIAID, Institutele Naționale de Sănătate ale SUA (NIH), EcoHealth Alliance Inc. (EcoHealth) și Wuhan Institute of Virology (WIV), până la 27 ianuarie 2020.

1 Dr. Fauci știa, de asemenea, că NIAID a colaborat cu EcoHealth pentru a elabora o politică de acordare a granturilor pentru a ocoli moratoriul privind GoF la nivelul momentul respectiv.

2 Această nouă politică, concepută de EcoHealth și agreată de NIAID, a permis EcoHealth să să finalizeze experimente periculoase pe noi coronavirusuri de liliac – cu foarte puțină supraveghere – care altfel ar fi fost blocate de moratoriu.

3 În ianuarie 2020, Dr. Fauci a fost, de asemenea, în cunoștință de cauză de faptul că EcoHealth nu respecta termenii subvenției sale care a finanțat Institutul de la Wuhan.

4 EcoHealth trebuia să prezinte un raport anual de progres către NIAID până la 30 septembrie 2019, și nu o făcuse încă.

5 Comitetul a aflat ulterior că EcoHealth nu a prezentat aceste rapoarte, probabil pentru a ascunde un experiment de obținere a funcției, efectuat pe animale infecțioase și potențial letal de noi coronavirusuri de lilieci.

6 Până la 27 ianuarie 2020, Dr. Fauci știa că NIAID a finanțat EcoHealth, că Institutul de la Wuhan WIV era un subcontractant al EcoHealth, iar EcoHealth nu se conforma cu raportarea subvenției, în special o subvenție despre care NIAID știa că avea potențial de câștig de funcție asupra noilor coronavirusuri de liliac.

Nu este clar dacă Dr. Fauci a raportat vreuna dintre aceste probleme superiorilor săi. Trebuie să cunoaștem tot ceea ce știa Dr. Fauci și când a știut acest lucru.

La 1 februarie 2020, Dr. Fauci, Dr. Collins și cel puțin alți unsprezece oameni de știință s-au reunit într-o teleconferință pentru a discuta despre COVID-19.

7 În cadrul acestei teleconferințe, Dr. Fauci și dr. Collins au fost avertizați pentru prima dată că este posibil ca COVID-19 să se fi scurs de la Wuhan (WIV) și, în plus, să fi fi fost manipulat genetic în mod intenționat.

Din nou, nu este clar dacă fie Dr. Fauci, fie Dr. Collins au transmis vreodată aceste avertismente altor oficiali guvernamentali sau dacă pur și simplu le-au ignorat.

Doar trei zile mai târziu, la 4 februarie 2020, patru participanți la teleconferința telefonică au fost autorii unui articol intitulat “Originea aproximală a SARS-CoV-2” și au trimis o ciornă doctorilor Fauci și Collins.

8 Înainte de publicarea finală în Nature Medicine, lucrarea a fost trimisă doctorului Fauci pentru editare și aprobare.

9 Nu este clar ce dovezi noi au fost prezentate sau dacă au fost prezentate dovezi noi, dar, după ce au vorbit cu doctorii Fauci și Collins, autori au renunțat la convingerea că COVID-19 a fost rezultatul unei scurgeri de laborator.

De asemenea, nu este clar dacă Dr. Fauci sau Collins au editat lucrarea înainte de publicare.

La 16 aprilie 2020, la mai mult de două luni de la teleconferința inițială, Dr. Collins i-a trimis un e-mail Dr. Fauci exprimându-și consternarea că articolul din Nature Medicine – pe care l-au văzut înainte de a publicare și au avut posibilitatea de a edita – nu a zdrobit ipoteza scurgerii din laborator și întreabă dacă NIH poate face mai mult pentru a “doborî” ipoteza scurgerilor din laborator.

10 A doua zi după ce Dr. Collins a cerut în mod explicit mai multă presiune publică Dr. Fauci a citat articolul din Nature Medicine chiar de la tribuna Casei Albe, probabil în încercarea de a înăbuși și mai mult ipoteza COVID-19 scursă de la Institutul de Virologie de la Wuhan (WIV).

11 În loc să fie transparenți cu Comitetul, HHS și NIH continuă să se ascundă, să obstrucționeze ancheta și să acopere adevărul. Continuând să refuze să coopereze față de solicitarea noastră, agențiile Ministerului aleg să ascundă informații care vor ajuta la descoperirea originilor problemei în curs de desfășurare, a pandemiei, cât și a prevenirii viitoarele pandemii, cum să se răspundă la viitoarele pandemii, să informeze  cu privire la poziția actuală de securitate națională a Statelor Unite, și să restabilească încrederea în experții noștri în domeniul sănătății publice.

Tăcerea HHS și obstrucționarea continuă venită din partea NIH este posibil să cauzeze daune ireparabile credibilității acestor agenții.

E-mailurile publicate astăzi ridică numneroase semne de întrebări semnificative, între care:

1. 1. Au avertizat doctorii Fauci sau Collins pe cineva de la Casa Albă cu privire la posibilitatea că virusul COVID-19 provenea dintr-un laborator și putea fi manipulat genetic în mod intenționat?

2. Dacă aceste preocupări nu au fost împărtășite, de ce s-a luat decizia de a se păstra tăcerea?

3. Ce dovezi noi, dacă există, au ieșit la iveală cu privire la COVID-19 între 1 februarie 2020 și 4 februarie 2020 care să modifice convingerea că acesta provine dintr-un laborator?

4. Au editat doctorii Fauci sau Collins lucrarea Nature Medicine intitulată “Originea proximală of SARS-CoV-2”?

5. Faptul de a avea aceste cunoștințe mai devreme ar fi fost benefic fie pentru vaccin, fie pentru dezvoltarea unui tratament?

6. Până la 1 februarie 2020, au fost doctorii Fauci sau Collins la curent cu faptul că Departamentul de Stat a
avertizat în mai multe rânduri cu privire la siguranța Institutului de la Wuhan?

7. Ar fi schimbat acest avertisment răspunsul timpuriu la pandemia COVID-19?

Aceste întrebări sunt vitale pentru înțelegerea situației. Din nefericire, până acum, HHS și agenția subordonată acestuia s-au ascuns în spatele unor redactări pentru a proteja aceste e-mailuri de la examinarea publică. Vă solicităm să prezentați imediat aceste pasaje șterse ale celor discutate și să furnizați comunicările prin e-mail Congresului.

În plus, având în vedere importanța celor de mai sus, solicităm ca Dr. Anthony Fauci să fie pus imediat la dispoziție pentru a participa la o audiere trasncrisă.

Vă rugăm să răspundeți până la 18 ianuarie 2022 pentru a confirma.
Vă mulțumim pentru atenția acordată acestei chestiuni importante.
Cu deosebită considerație,
_____________________________ _____________________________
James Comer- Comisia pentru supraveghere și reformă

Jim Jordan – Comisia pentru justiție

cc: Onorabila Carolyn Maloney, președinte
Comisia pentru supraveghere și reformă
Onorabilul Jerrold Nadler, președinte
Comisia pentru afaceri judiciare

Artico preluat din ActivNews

DE ALESANDRU ANGHEL ȘI VICTOR RONCEA 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like