0 0
Read Time:3 Minute, 1 Second

Singur împotriva tuturor

Viața și opera doctorului Hamer

La începutul anului 1979, Dr. Ryke Hamer, șeful clinicii oncologice de la Spitalul Universitar Munchen, este diagnosticat cu un cancer la testicule. Aproape imediat, soția sa este diagnosticată cu cancer ovarian. În vârstă de 43 de ani, el tratase până atunci mii de pacienți bolnavi de cancer, prin metodele tradiționale: intervenții chirurgicale, radioterapie, chimioterapie.

Era un medic de succes, avea bani, faimă, o familie fericită, nu-i lipsea nimic. A fost șocul vieții lui și un mare semn de întrebare a apărut: de unde acest cancer ? Cu doar 3 luni înainte, îi murise în brațe fiul său, Dirk, după câteva luni de agonie, în urma unui accident de vânătoare. A fost un șoc emoțional peste care nu a putut trece. Între anii 1979 și 1981, dr. Hamer a studiat dosarele a 6500 de pacienți diagnosticați cu cancer și a vorbit cu fiecare dintre ei. Ce a descoperit i-a dat peste cap întreaga sa credință medicală.

Ryke Geerd Hamer

Ca și în cazul său, toți pacienții au suferit un șoc emotional puternic înainte de apariția cancerului. Ba mai mult, același tip de șoc emoțional, a declanșat același tip de cancer. Și mai mult ! În scanările făcute pe creier (CT-uri), la același tip de cancer, apăreau aceleași semne în exact aceleași zone ale creierului, la toți pacienții. Și asta nu e totul. După ce oamenii au rezolvat conflictul interior, au dispărut mai întâi acele semne de pe creier, apoi și boala, fără absolut nici o intervenție medicală din exterior.

A pus toate aceste informații cap la cap și a elaborat ceea ce a denumit Noua Medicină. Exaltat de descoperirea sa, în 1981 a scris o teză de post-doctorat, sperând astfel că va pune capăt suferinței a milioane de bolnavi de cancer din întreaga lume, prin împărtășirea descoperirilor sale revoluționare. Dar s-a înșelat amarnic. Imediat i-a fost reziliat contractul, practic dat afară de la spitalul pe care îl conducea.

A fost ridiculizat și acuzat de colegi, au fost tentative de a fi internat în spitale psihiatrice. Într-un final, în 1986, pentru că nu s-a dezis de convingerile sale, i-a fost retras dreptul de a practica medicina. Totuși, mulți medici din întreaga Europă au verificat că principiile Noii Medicine sunt valabile 100 % și au început să le aplice cu succes în tratarea pacienților lor. În 1992, un avocat al Dr. Hamer obține dreptul de a verifica dosarele medicale ale celor 6500 de pacienți tratați după noua medicină.


După 5 ani, rata de supraviețuire a fost de 92 % ! În cele mai optimiste cazuri, prin metode tradiționale, rata nu ar fi depășit 30 %. Pentru că ar fi acordat consultații fără drept de practică, Dr. Hamer a fost condamnat la 2 ani de închisoare în 1996. În 2004 a fost închis din nou, pentru un an și jumătate. Într-un final, a fost interzis în Franța și Germania, alungat din Spania, decedând în 2017 în exil în Norvegia.

Acesta este destinul unui om care a revoluționat medicina și a crezut până în ultima clipă că poate salva viețile a milioane de oameni prin descoperirile sale. A demonstrat științific că toate bolile apar în urma unor emoții, ca un răspuns natural de apărare și supraviețuire a organismului.

A demonstrat științific că toți oamenii se pot vindeca singuri, rezolvând acele emoții, fără medicamente, fără intervenții chirurgicale. Dar cine ar avea interesul ca oamenii să nu mai fie bolnavi, să nu mai cumpere medicamente ?
Va rog acordați-vă câteva minute din timpul dvs, și urmăriți filmulețul următor. Poate aceste câteva minute vă vor ajuta foarte mult cândva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like