0 0
Read Time:3 Minute, 27 Second

Conform estimărilor specialiştilor, Imperiul Roman a jefuit teritoriul acestei ţări de 500 de tone de aur, Imperiul Austro-Ungar  a jefuit România de alte 800 de tone de aur iar în ultimii 20 de ani, o clasă politică incompetentă şi ticăloasă, o clasă politică subordonată intereselor ocultei mondiale, pune la dispoziţia firmelor străine, spre exploatare, zăcăminte de aur estimate la o valoare cuprinsă între 50 şi 100 de MILIARDE de dolari, cu mult peste datoria externă a României!!!

Cum e posibil ca Statul Român să nu găsească resurse pentru a exploata în propriul nostru interes această imensă bogăţie?! Cum e posibil ca Statul Român să declare această industrie neprofitabilă şi să o închidă, să spună că resursele de aur sunt epuizate în condiţiile în care astăzi, specialiştii declară că în România există cel puţin 8 zăcăminte de aur de talie mare? Nu mai vorbim despre zăcămintele de argint sau alte minereuri extrem de valoroase.

Vi se pare că este o întâmplare că un număr important de firme străine au licenţă de prospectare chiar în zonele miniere declarate neprofitabile şi EPUIZATE DE AUR?! Că aceste firme deţin drepturi de exploatare şi că astăzi, în România, Statul Român nu mai are nicio exploatare proprie?!

Vă întrebaţi cum s-a ajuns aici? Iată un exemplu halucinant: mina auriferă Certej a fost închisă din cauza… UNEI SUPRAPRODUCŢII DE AUR!!! Da, aţi citit bine. Mina s-a închis pentru că producea prea mult aur iar Banca Naţională a României a refuzat în anul 2000 să mai cumpere aur din producţia internă LA RECOMANDAREA Băncii Central Europene, după cum a explicat consilierul BNR Horia Ozarchevici… Această decizie a BNR a făcut ca mina să intre în faliment deoarece nu putea vinde aurul în afara ţării!!!

Oameni buni, se vede de la o poştă că situaţia actuală este o combinaţie incalificabilă de incompetenţă şi trădare, că a existat şi există în continuare un plan extern de distrugere şi falimentare a României prin complicitatea unor politicienil români, mulţi dintre ei urmaşi ai nomenclaturiştilor bolşevici care şi-au schimbat numele ca să îi credem de naţionalitate română!

Mai multe dezvăluiri despre blestemul aurului românesc puteţi vedea în filmuleţul de mai jos.

Ce putem face pentru a avea o Românie a noastră, a celor care ne pasă?

În opinia mea, soluţia nu este de a ieşi în stradă şi de a le da în cap celor care ne conduc. În locul lor vor veni alţii la fel de lipsiţi de demnitate şi suflet. Soluţia este ca fiecare să îşi facă o misiune de suflet şi de patriotism şi să îi trezească la realitate pe cei din jurul lor – rude, prieteni, colegi de serviciu; şi nu numai în această problemă ci în toate celelalte. Soluţia este să determinăm o revoluţie la nivelul conştiinţei. Fără aceasta, orice revoluţie pe care ar iniţia-o cineva în stradă va aduce alţi nemernici şi profitori acolo sus. Trebuie să ne unim în acţiuni comune care să aibă ca scop repunerea în matrice a adevăratelor valori morale şi etice; este necesar să aducem frumosul, binele şi armonia în locul manelelor şi a „ştirilor de la ora 5”…

Pentru a nu deveni sclavi ai Noii Ordini Mondiale, nu mai putem rămâne nepăsători şi neutri, nu mai putem aştepta ca alţii să scoată pentru noi castanele din foc. Vremurile pe care le trăim nu ne mai permit să lăsăm pe mâine ceea ce trebuia să facem de ieri.

Gândeşte-te, cititorule, că eşti responsabil pentru familia ta, pentru prietenii tăi şi pentru această ţară minunată şi asumă-ţi rolul unui român adevărat. Aminteşte-ţi de Burebista şi Decebal, de Ştefan cel Mare şi Mihai Viteazul şi fi-le un demn urmaş!

Nu uita că nu vei duce cu tine în viaţa de dincolo maşini, case, diplome, carieră, prestigiu şi alte lucruri de acest fel. Dacă după pragul morţii mai este ceva (şi eu sunt sigur de asta), ceea ce va conta în această trecere va fi căt de mult ai iubit, cât de mult ai dăruit, cât de mult ai fost capabil să te sacrifici pentru alţii, câtă lumină ai răspândit în jurul tău.

Sursa: http://danielroxin.blogspot.com/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Incompetenţă şi/sau trădare

 1. Ce putem face decat sa ne razvratim impotriva acestor jefuitori ai tarii. Cei care se afla la conducerea acestor guverne si care s-au perindat la Presedentia Tarii trebuiesc judecati dupa faptele pe care le-au produs.
  Acest AUR era conservat pentru generatiile urnatoare de GUVERNANTII postdecembristi.
  Haideti sa ne ridicam impotriva acestor EXPLOATATORI ai sec. XXI.
  ANDREW ADAM

 2. Dincolo de constiinta este actiunea pura .Nimic nu ar fi fost pe planeta ,daca nu ar fi fost munca pura ,actiunea pura .Si razboaiele ,consecintele lor ,sunt rezultanta unor actiuni violente ,a unei munci de conceptie de natura militara ,politica ,diplomatica etc.
  Ce este Romania azi? De exemplu, este Rosia Montana, c-un inceput, un trecut, un prezent si…un viitor sumbru !
  Observati contrastul? Burebista, Decebal, Mihai Viteazul, Stefan cel Mare si Sfant s.u., erau patrioti de neam si tara, filosofia si psihologia lor si a neamului erau sabia si scutul,… ce avem azi?
  Dupa lovitura de stat din 1989, la ce trebuia sa ne asteptam? Intr-un stat nepregatit pentru o abordare democratica a evolutiei lui pe scara ierarhica a valorilor umane si materiale, acestea sunt consecintele: prostie, coruptie, haos, snobism, opulenta, hotie, mitomanie, jaf national, lasitate, tradare si ce ar mai trebui sa spun ca sa avem tabloul complet al Romaniei fara spiritul ei maret lasat de divinitate?
  Ce program, ce obiective a avut asa zisa revolutie romana? Am observat ca foarte multi dintre noi pronunta cu nonsalanta acest cuvant :”revolutie”, nu credeti ca trebuie sa ne reconsideram pozitia si sa nu ne mai prostim? Da! este revolutia tovarasului Iliescu si acolitilor lui, care, ca sa o legifereze, cu cea mai mare nerusinare si lipsa de respect fata de propriul popor, a scos pe piata celebrele certificate de revolutionar. Unde ati mai auzit de asa ceva in lumea moderna?
  A fost, este si va fi o blasfemie la adresa conceptului de revolutie. De ce si pentru ce certificate? Cine sunt posesorii lor? Ce merite si cu ce-au infaptuit ei asa zisa revolutie? Consecintele?… sunt catastrofale!
  Si cum sa nu iesi in strada? Dimpotriva, Romania mai mult ca oricand are nevoie de strada, daca se poate 24 de ore din 24, Romania are nevoie de protest pentru ca protestul EI este suferinta si nevoia de a se vindeca, este DREPTUL EI LEGITIM de a trai, este dreptul EI la respect, la munca decenta, la educatie, la cultura etc…si trebuie inceput, din nou, cu adevaratul inceput : CURATENIE GENERALA, PUNCT !

 3. Pe data de 7 octombrie 2011- ZIUA INTERNATIONALA A MUNCII DECENTE, intre orele 10.00-13.00, va chemam pe toti la o sedinta de lucru careia noi ii spunem acum MITING, in Piata Gral. Vasilea Milea din Pitesti, pentru a”comemora” VICTIMELE ramase fara obiectul muncii, gratie politicilor guvernelor postdecembriste si in mod special al guvernarii portocalii, care, prin legi anticonstitutionale au obstructionat si anulat dreptul fundamental al cetatenilor la munca! Nimic si nimeni nu poate invinge UNITATEA si ADEVARUL! Inteleptii latini, aveau o zicala a lor …ACTA, NON VERBA ! adica FAPTE, NU VORBE !

 4. De 20 si ceva de ani suntem mintiti, furati, tratati ca niste slugi de catre niste decerebrati care au ajuns sus doar datorita noua , care le-am permis sa se desfasoare nestingheriti ! Dar a venit momentul sa strigam cu totii : DESTUL ! Ne-am saturat de voi si de gastile voastre ! Dispareti, inainte sa va facem noi sa dispareti ! Vrem sa ne conducem noi viata , nu mai acceptam sa ne aleaga altii conducatorii, cu pretul vanzarii noastre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like